Price

€ 0,00 - € 75,00
AEROPRESS - Metalen filter
Prijs € 14,00

Een metalen filter voor de Aeropress. Niet alleen ecologischer, de grotere gaatjes laten ook meer oliën door.

AEROPRESS 1-3 kopjes
Prijs € 39,90

Compact, praktisch en veelzijdig. De Aeropress koffiezet is perfect om 's ochtends snel een kopje koffie te zetten. Omdat de Aeropress zo licht en compact is, kan hij eenvoudig mee op reis of op kampeertrip. Het minimalistische design combineert een volledige onderdompeling van de koffie met een snelle filtering. De brouwmethode heb je vliegensvlug onder de knie, maar laat veel ruimte over voor variatie en experimentatie.

BODUM Chambord - French...
Prijs € 44,90

De klassieke cafetière uit de jaren vijftig. Het hittbestendig borosilicaat glas, filter en deksel van blinkend roestvrij staal en handvat uit matzwart propyleen versmelten in een prachtige koffiezet. Reserveonderdelen zijn eenvoudig verkrijgbaar en het productieproces voldoet aan de hoogste milieuvereisten.
Inhoud 500 ml.

BODUM Chambord - French...
Prijs € 49,90

Un grand classique des années cinquante. Le verre borosilicate thermorésistant, le filtre et le couvercle en acier inoxidable et l'anse de propylène noir mat se fondent en une cafetière magnifique. Les pièces de rechange sont largement disponibles et la procédure de production remplit les plus hautes exigences environnementales.
Capacité 1L.

Capsul'in - 100 capsules...
Prijs € 10,00

Capsul'in koffiecapsules om thuis te vullen. Een goedkope oplossing voor verse koffie naar wens in capsules.
Compatibel met nespressomachines.
100 stuks

CHACULT - Thee-ei tang 4,5cm
Prijs € 3,80

Een kleine eivormige metalen theefilter met tang. Gebruiksvriendelijk, simpel te wassen en perfect voor een tas of kleine theepot.
Diameter 4,5 cm (M)

CHACULT - Thee-ei tang 5cm
Prijs € 4,55

Een kleine eivormige metalen theefilter met tang. Gebruiksvriendelijk, simpel te wassen en perfect voor een tas of kleine theepot.
Diameter 5 cm (M)

CHACULT - Theefilters L 50...
Prijs € 4,10

De fijne gaatjes in de papieren Chacultfilters garanderen een ideale infusie en perfecte ontplooiing van het aroma. Ze laten geen papiersmaak achter. De extra strook fliterpapier aan de bovenkant maakt filterhouders overbodig en vergemakkelijkt het vullen. Ongebleekt.
50 stuks
Grootte L