Taal:

Corica biedt oplossingen en ondersteuning op maat van elke vakman- en vrouw

  • Kleinhandel
  • Kantoren
  • Horeca
  • Evenementen

Wenst u hoogwaardige apparatuur aan te schaffen of huren om goede koffie te zetten op de werkvloer, in uw etablissement of voor een evenement?

Wenst u in uw kleinhandel Corica-koffie te verkopen in bulk of in pakjes van 250 g of 1 kg?

Wilt u beide doen? Corica heeft de oplossing!

Dan heeft u de keuze uit een dertigtal verschillende koffiesoorten met de mogelijkheid om koffiesoorten met elkaar af te wisselen. Daarbovenop kan u ook een mengeling laten bereiden die beantwoordt aan uw persoonlijke voorkeur.

Voorts staan wij u van aller harte bij met advies over de aanschaf en het gebruik van koffiemachines, ongeacht het merk of type en steeds afgestemd op uw noden en wensen.

Of het nu gaat om een aankoop, professionele verhuur, evenementen (op wekelijkse basis) of leasing via onze partner, steeds hebben wij een ruim assortiment ter beschikking:

  • - Traditionele espressomachines: Dalla Corte, Victoria Arduino, Nuova Simonelli, Vibiemme, La Marzocco, LaCimbali, Faema…
  • - Volautomatsiche apparaten: Eversys, Schaerer, WMF, Franke, Technicup, De’Longhi, JURA...
  • - "On Demand"-molens: Mahlkönig, Mythos, Eureka, Fiorenzato...
corica

U kan ook bij ons terecht voor al uw verdere benodigdheden om een heerlijke tas koffie of thee zetten, zowel om ter plaatse te drinken als om mee te nemen: kopjes, bekertjes, roerstaafjes, koekjes, suikerzakjes...

Wil je je koffiekennis en -vaardigheden aanscherpen?

We bieden ook opleidingen aan over het gebruik en het onderhoud van koffiemachines.

Voor zij die de ambitie koesteren barista te worden, organiseren we op aanvraag ook trainingen. Zo kan u alle kneepjes van het vak leren om uitstekende espresso te zetten, de verschillende soorten koffie uit elkaar te halen, uw koffiemolen nauwgezet en precies in te stellen en de verschillende koffiezetmethoden onder de knie krijgen, om nog maar te zwijgen over het schuimen van melk...

Raad of bijstand nodig voor uw machine?

Wij geven u de raad en bijstand die u nodig heeft over om uw machine te onderhouden of desgewenst aan te passen. Eveneens voorzien wij technische bijstand, ongeacht of u uw apparatuur bij ons heeft aangeschaft of niet. Ook via de telefoon snellen we u graag ter hulp.

Mocht u een demonstratie wensen of de oplossingen van naderbij willen bekijken, dan brengen we u graag eens een bezoekje.

Gelieve uw verzoek gedetailleerd aan ons mee te delen om onverwijld een passende offerte of oplossing te ontvangen.

Contact opnemen