Taal:

Uganda Drugar

Oeganda

Fruitig, toetsen van rode bessen, pure chocolade, hazelnoot.

Mate van branding

Lichte tot medium

Hoogte

1200-2500 m

Variëteit

Gevarieerde

Proces

Natural

Maalgraad
Gewicht
Aantal
€ 8,45

  Ambachtelijke koffiebranderij

Gecertificeerde vakman

  Branden in België

100% Lokaal

  Gecertificeerde BIOproducten

Certisys BE-BIO-01

Ontdek de rijke smaken van Oeganda met de Drugar AA, een koffie geproduceerd door de N. Mutegaya-coöperatie. Deze koffie wordt verbouwd in de weelderige regio's van West-Oeganda en weerspiegelt het vruchtbare terroir, ideaal voor liefhebbers van authentieke koffiebonen.
Dankzij de natuurlijke droogmethode biedt de Drugar AA een intense smaakbeleving, waarin tonen van rode bessen en rijp fruit harmonieus samengaan met subtiele accenten van pure chocolade en hazelnoot. De fluweelzachte textuur, evenwichtige zuurgraad en aanhoudende zoetheid maken elke slok een verfijnde ervaring.
Door de N. Mutegaya-coöperatie te steunen, draag je bij aan betere leefomstandigheden voor kleinschalige koffieboeren in Oeganda. Met duurzame en milieuvriendelijke landbouwmethoden wordt deze koffie met zorg geproduceerd, waarbij lokaal vakmanschap wordt gewaardeerd.

OUDR_GRAM

Datasheet

Afkomst
Oeganda
Mate van branding
Lichte tot medium
Aromatisch profiel
Fruitig
Hoogte
1200-2500 m
Variëteit
Gevarieerde
Proces
Natural
Kracht
Medium tot sterk
Zuur/Evenwichtig/Bitter
Zuur
Decaf
Nee
Aanbevolen voor
Filter koffie
Continent
Afrika
Proefnotities
Rode bessen, pure chocolade, hazelnoot
Uganda Drugar
search
  • Uganda Drugar

Voor niet-EU-klanten, bedankt om uw bestelling te plaatsen via info@corica.be