Papua New Guinea Sigri
Papoea-Nieuw-Guinea
Chocolade, toetsen van toast, koekje, ahornsiroop.
Mate van branding
Medium tot donkere
Hoogte
1500 m
Variëteit
Typica, Bourbon
Proces
Natural
Gecertificeerde vakman
100% Lokaal
Certisys BE-BIO-01
Deze koffie wordt met de hand geplukt in de Wahgi vallei. Die ligt in het oosten op het eiland van Nieuw-Guinea. De Sigri A-plantage, waarvan de koffie komt, produceert een van de beste grand cru's ter wereld. Deze koffiesoort bestaat deels uit de botanische variëteit Typica en die stamt af van de legendarische Jamaïca Blue Mountain. De politieke instabiliteit van het land en de enorme groei in populariteit maken van deze koffie een steeds exclusiever product.
Datasheet
- Afkomst
- Papoea-Nieuw-Guinea
- Mate van branding
- Medium tot donkere
- Aromatisch profiel
- Chocolade
- Hoogte
- 1500 m
- Variëteit
- Typica, Bourbon
- Proces
- Natural
- Kracht
- Medium tot sterk
- Zuur/Evenwichtig/Bitter
- Evenwichtig
- Decaf
- Nee
- Aanbevolen voor
- Espresso
- Continent
- Oceanië
- Proefnotities
- Toast, koekje, ahornsiroop
Specifieke referenties
- ean13
- 5430004058052
Voor niet-EU-klanten, bedankt om uw bestelling te plaatsen via info@corica.be
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
Peru El Palto BIO*
Chocolade, toetsen van kamillethee, nougat, bosbes.
*gecertifieerd Certysis BE-BIO-01